23 februari 2015

Det stora äventyret - Zuma Beach, dag 6

Hej!

2015-02-01
Nu ska jag försöka skriva lite igen. Detta var den stora Dagen med stort D, då vi skulle njuta och lapa sol på stranden - Zuma Beach. Men först lite träning (för Elinas del förstås ;) och därefter skulle vi skypa från gymet med brorsan/sonen. Det gick dock inte så bra, det var dålig täckning, så därför traskade vi längst stranden tillbaka till huset. Det var kul att se och prata med honom - det hade förstås varit ännu roligare om han hade varit hos oss!!!

Idag var det äntligen tillräckligt varmt för att njuta av sol, varm sand och vågornas brus. Det var inte svårt att hitta en plats på stranden - vi hade nästan hela stranden för oss själva, och Zuma Beach är inte liten precis. Konstigt att man kan tycka att det är vinter i Kalifornien - hade det varit samma temperatur i Sverige så hade det var en riktigt fin högsommardag.

- Mamma, det här är vi bra på du!

När vi väl slagit oss ner på filten, kände värmen av solen, hörde vågornas brus och bara njöt fällde Elina en sann och fin kommentar: Mamma, det här är vi bra på du! Hon har så rätt, detta är vi verkligen bra på. Det var en underbar plats, vi hade en del surfare att titta på, vågorna kunde jag inte se mig mätt på och pelikanerna var också mäktiga att se. Trots att vi bara var ett stenkast från Highway 1så hörde vi inte bilarna - vågornas brus överröstade bilarna helt och hållet.

Detta var allt för i kväll. Jag kommer att berätta mer och lägga in fler bilder om dagen men det får bli i ett annat blogginlägg.

Ha det gott därute /M



 
Lägg till bildtext
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar