23 december 2012

Visst blev det jul i år igen!

Hej!

Som alltid tycker jag att december är en stressig månad, detta året var inget undantag. Det är ofta mycket på jobbet, massor aktiviteter på kvällar och sedan ska man ju ha det julfint hemma, hembakade lussebullar och pepparkakor, julklappar ska inhandlas och framför allt ska man ju tänka ut bra presenter.... ja, ni vet...

Samtidigt är det ju så himla mysigt, det är så kul att ta fram ljusstakarna och adventsstjärnan vid advent och höra och sjunga härliga julsånger. I år har vi dessutom haft lagom mycket snö för att få den här verkliga julstämningen.

Så bra det är att julafton är på en måndag i år,det innebär ju några extradagar till förberedelser. Så nu är allt klart, det är städat, julklapparna är inslagna, granen är klädd, Janssons frestelsen och köttbullarna är klara. Dottern har hjälp mig mycket <3. I eftermiddags hade hon två kompisar här hemma, de bytte julklappar och det var så himla mysigt!

Nu i kväll ska vi bara njuta. Det blir uppesittarkväll, hoppas att vi får tag på några bingolotter. Köttbullemackor och ris a la malta står på menyn bland annat.

...snart, snart kommer den efterlängtade sonen. Sedan blir det julmys!

Kram på er och GOD JUL

Nu är han här, så nu måste jag gå!



Granen är på plats som ni ser. Det sista finliret med att slänga på glittret återstår när sonen kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar