Fiskrätten
Tja, vi slängde väl ihop fiskrätten så här ungefär:
1 fiskblock (vilken sort som helst)
2 dl turkisk yoghurt (kokbar)
1/2 ask färskost, grekisk vitlök
ca 1 dl spenat (frusen eller färsk)
1/2 purjolök
1 msk Singö krydda (innehåller persilja, dill, citron, peppar, sesamfrö)
1 tsk rosépeppar
salt efter behag
Smörj en form, lägg i fiskblocket, lägg över spenat och purjolök. Blanda yoghurten och färskosten och kryddorna och bred över fiskblocket. Skjuts in i ugnen i ca 200 grader ca 25 minuter.
Och det viktigaste av allt - ta vad du har, var inte rädd för att testa :-)
Tillbehören
Till detta åt vi vitkålssallad; helt enkelt riven, eller som vi gjorde, finhackade vitkål och krossad ananas.
Vi wookade grönsaker som vi kryddade med salt och peppar. Vi stekte även lite vitkålsblad och ringlade över lite honung.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar